Introductie

 

Een kleine introductie:

Mijn naam is Arjen Spinhoven, van huis uit altijd al heel creatief. Dit heeft tot gevolg gehad dat ik architectuur in Delft ben gaan studeren en vervolgens vele jaren werkzaam ben geweest als architect maar.....in 2013 ben ik in de miniaturenwereld verzeild geraakt. Een hele nieuwe wereld ging voor me open en de miniatuur-liefde was geboren. 

De laatste jaren heb ik mij verdiept in lasersnij-techniek en die techniek heb ik dan ook ingezet op het miniatuurgebied. Al mijn miniaturen heb ik gemaakt met de lasersnijder en de toekomst zal uitwijzen wat ik er nog meer mee kan ontwerpen en ontwikkelen. De naam "Poppenhuisarchitect" is hieruit ontstaan: Behalve kleine miniaturen heb ik ook een aantal hele grote objecten op mijn naam staan.  De ontwerpvaardigheden en ideeën die ik als architect toepas zijn zeker in het miniatuurvak ook van toepassing.

Ik nodig u van harte uit om in de webwinkel lekker te shoppen, diverse stijlen treft u aan van modern tot klassiek, hopelijk treffen wij elkaar op de diverse beurzen (zie beurskalender!)

Ik sta open voor vragen: Kom gerust bij me langs indien u speciaal verzoeken heeft.

 

Dan rest mij nog al mijn trouwe klanten te bedanken en ook de  vele andere mensen die mij stimuleren. Jullie enthousiasme en waardering is van grote waarde voor mij. Bedankt daarvoor.

 

Met vriendelijke groet, 

Uw poppenhuisarchitect, Arjen Spinhoven.

 

 

 

Contact

+31 (0)6 248 201 91